Ви зараз переглядаєте 14 березня – День українського добровольця

14 березня – День українського добровольця

 

Шановні захисники, воїни-добровольці!
Щирo вітаємо Вас із Днем українського добровольця!

У календарі знаменних дат нашої держави це свято з’явилося у нелегкий для українців час: саме цього дня 2014 року понад 500 бійців Самооборони Майдану прибули на полігон у Нові Петрівці під Києвом. Так розпочався бойовий шлях першого добровольчого батальйону.
А з перших годин повномасштабного вторгнення сотні тисяч українців добровільно стали на захист Батьківщини, вступаючи до лав Збройних Сил України та територіальної оборони, десятки тисяч для цього повернулися з-за кордону.
Не заради орденів, а за покликом серця Ви добровільно об’єдналися в одне багатомільйонне народне військо, аби безжально бити ворога на всіх напрямках.Українські добровольці – це приклад для усього світу справжньої боротьби за свободу та незалежність!
Сьогодні наші Захисники та Захисниці своїми героїчними вчинками та самовідданою службою постійно доводять, що неможливо перемогти тих, хто готовий за Україну та її народ віддати найдорожче – своє життя. З такою армією відчайдушних захисників на нас чекає тільки Перемога!
Висловлюємо безмежну вдячність та повагу воїнам-добровольцям, які стоять стіною за рідну землю. Ви справжні Герої, чия хоробрість та відвага, незламність та патріотизм будуть назавжди вписані до історії нашої Перемоги.
Бажаємо Вам та Вашим сім’ям міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, віри та мирного неба на рідній землі!
Вічна та світла пам’ять усім, хто не повернувся додому з поля бою. Їхній подвиг назавжди залишиться в нашій пам’яті.

Слава Україні! Слава українським добровольцям!

З повагою – начальник Нетішинської МВА Григорій ОЛЕНДРА