Ви зараз переглядаєте «Зродились вони з великої Вкраїни»

«Зродились вони з великої Вкраїни»

Сьогодні, 27 лютого, в приміщенні КЗ «Палац культури міста Нетішина» відбувся патріотично-творчий захід вшанування матерів, родин захисників-воїнів, які віддали життя за волю і долю України.
На заході відбулася презентація книги Світлани Лелях-Бегутової «Зродились вони з великої Вкраїни». Уже з назви кожному стає зрозуміло, що на сторінках цієї книги йдеться про гідних синів і доньок нашої землі. Саме нашим Героям, захисникам з Нетішинської громади, які боронять і відстоюють право на життя і свободу цілої країни, відведено чільне місце на сторінках 2-х томів новодруку.
На мистецькому заході були присутні друзі , гості та пошановувачі Світлани Лелях-Бегутової, а також матері, дружини, рідні загиблих Героїв Нетішинської міської територіальної громади.
Заступники начальника військової адміністрації Ольга Грабарчук та Андрій Палилюлько вручили ПОДЯКУ начальника Нетішинської міської військової адміністрації мисткині, художниці-скульпторці, авторці багатьох видань Світлані Лелях-Бегутовій за активну життєву позицію, формування почуття національної гідності та патріотизму, збереження історії міста та його жителів, тих, хто боронить Батьківщину та висловили слова вдячності рідним Героїв, які стали на захист України.
На заході звучали теплі і щирі слова вдячності на адресу мисткині, адже завдяки таким книгам, як «Зродились вони з великої Вкраїни» майбутні покоління українців ніколи не забудуть про те, якою ціною здобувалась воля і незалежність України.