Ви зараз переглядаєте 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

 

Нетішинська територіальна громада вшанувала пам’ять Героїв Небесної Сотні, котрі в 2014 році змінили хід історії нашої держави, які власною кров’ю відстоювали ідеї незалежності та світлого майбутнього України.
За весь час протистоянь Майдан став серцем і душею нашої держави. Він об’єднав мільйони українців із різних куточків нашої держави. Це були люди різного віку, професій, віросповідань, соціального статусу. Вони стояли під кулями за краще майбутнє для своїх дітей, своїх сімей, своєї країни.
Працівники та начальник Нетішинської міської військової адміністрації Григорій ОЛЕНДРА взяли участь у покладанні квітів до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та борцям за незалежність України, хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв.
Революція Гідності змінила кожного із нас. Навчила бути небайдужим, брати на себе відповідальність і відстоювати інтереси рідної держави до останнього подиху. Це щодня доводять тисячі українських воїнів, котрі і нині боронять кордони України від рук російських загарбників і терористів.
Будуючи нову державу, ми не маємо забути, за що загинула Небесна Сотня! Слава Героям Небесної Сотні! Слава Україні!